Γιορτή λήξης 2018

Σε μια κοινωνία που μέρα με τη μέρα αποσαθρώνεται, σε ένα σχολείο που βάλλεται από αθεϊστικές ιδεολογίες, σε μια οικογένεια που τείνει να διαλυθεί… η μόνη ασφαλής αγκαλιά που οφείλουμε να εμπιστευτούμε, είναι η ζεστή αγκαλιά της μάνας εκκλησίας.

Φέτος η γιορτή λήξης του Κέντρου Νεότητας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, είχε σκοπό να αναδείξει το ρόλο και την αξία του κατηχητικού σχολείου μέσα στη σύγχρονη κοινωνία. Τα παιδιά όλων των τμημάτων, παρουσίασαν μέσα από ποιήματα, τραγούδια, κείμενα, χορογραφίες και δρώμενα τι μαθαίνουν στο κατηχητικό σχολείο, πώς αισθάνονται γι’ αυτό, και πώς όλα αυτά που βιώνουν τα βοηθούν να αντιμετωπίζουν με ανδρεία τις δυσκολίες, τους κινδύνους και τις προκλήσεις της καθημερινότητάς τους.

Λίγο πριν την έναρξη της γιορτής, το κοινό είχε την ευκαιρία να ψηφίσει τα καλύτερα έργα της έκθεσης που έλαβε χώρα στο ισόγειο του Κέντρου Νεότητας με τα έργα των παιδιών από το εργαστήρι ζωγραφικής. Μετά το πέρας της γιορτής βραβεύτηκαν τα τρία καλύτερα.

Επίσης στο τέλος της γιορτής παρουσιάστηκε όπως κάθε χρόνο και το βίντεο με τα στιγμιότυπα και τις δράσεις της χρονιάς που πέρασε.

 

You may also like...