Κάλαντα σε Γηροκομεία και Νοσοκομείο 2017

Για άλλη μια χρονιά, παιδιά και νέοι του Κέντρο νεότητας έδωσαν χαρά σε μοναχικούς και πονεμένους αδελφούς μας, τραγουδώντας τους τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Την προπαραμονή των Χριστουγέννων τα αγόρια του κατηχητικού σχολείου μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στο γηροκομείο ανδρών της Ι.Μ. Κορίνθου, όπου ήρθαν σε επαφή με τους γέροντες που φιλοξενούνται εκεί, τους αγκάλιασαν και τους χάρισαν όμορφες και συγκινητικές στιγμές με τα κάλαντα και τα τραγούδια τους!

Την ίδια μέρα τα κορίτσια του Δημοτικού με ιδιωτικά αυτοκίνητα αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, κατευθύνθηκαν στο γηροκομείο γυναικών της Ι.Μ. Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι. Εκεί τόσο στο χώρο της τραπεζαρίας όσο και στα δωμάτια των κατάκοιτων, χάρισαν χαμόγελα στις γερόντισσες  αφού τους τραγούδησαν τα κάλαντα με τις όμορφες φωνές τους και τους πρόσφεραν μικρά χειροποίητα δωράκια.

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου το απόγευμα σειρά είχε το Νοσοκομείο Κορίνθου. Παιδιά και γονείς έδωσαν ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία και τραγούδησαν σε όλους του ορόφους του Νοσοκομείου προσφέροντας λίγες ευχάριστες νότες χαράς και ελπίδας στους πονεμένους και μοναχικούς ασθενείς.

Τέλος ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τη Θ. Λειτουργία και το χριστουγεννιάτικο πρωινό που προσφέρθηκε για τους νέους Γυμνασίου-Λυκείου στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας, τα παιδιά τραγούδησαν με κέφι τα κάλαντα στους δρόμους και τις γειτονιές της περιοχής.

Και του χρόνου με υγεία!

You may also like...