Άγιος Λουκάς ο Ιατρός

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από τη θεατρική μας παράσταση “Άγιος Λουκάς ο Ιατρός, ο επαναστάτης της αγάπης” που παρουσιάστηκε από τη θεατρική σκηνή του Κέντρου Νεότητας Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, 7, 8, 9, 10 και 15, 16 Ιουνίου 2024.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Βιντεοσκόπηση: Ελένη Σεϊτανίδη, Μοντάζ: Χριστίνα Ρέλλου, Τίτλοι τέλους: Παύλος Παπαχρήστος

Φωτογράφιση: Γιάννης Αλεφάντου

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ:

Μιχαλης Κοβανιδης:
Σήμερα είδα την παράσταση και ενθουσιάστηκα. Πρόκειται για εξαιρετική δουλειά, δύσκολη δουλειά σε ένα πολυπρόσωπο καλογραμμένο έργο. Αν ψάξω να βρω λέξεις να περιγράψουν αυτό που είδα, θα έλεγα: αρμονία, ομαδικότητα (και δεν θα φοβηθώ τη λέξη) ευλογία! Δεκάδες ηθοποιοί, ενήλικες και μικροί μαθητές /τριες λειτούργησαν με πειθαρχία και ταλέντο. Σκηνοθεσία, σκηνικά, μουσική επιμέλεια, ήχος βίντεο, φώτα, οργάνωση, όλα σε εξαιρετικό επίπεδο. Ομάδα με ήθος, οδηγός για το ερασιτεχνικό θέατρο. Πολλά συγχαρητήρια! Με χαρά είδα μαθητές και μαθήτριες μας να παίζουν στην παράσταση.

Χρήστος Χαλκιόπουλος: “ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟ.ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ BACKGROUND ΣΤΗ ΣΚΗΝΗΣΤΑΜΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΚΡΥΓΟΡΗΣΩ…ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ YOUTUBE”

Νεκτάριος Μετζάκης:
Όπως μας έχετε συνηθίσει εδώ και χρόνια ήσασταν και πάλι υπέροχοι. !!!
Η απόδοση του βίου του Αγ. Λουκά του Ιατρού από τον Μάριο, τον Αντώνη και τον Θανάση αποδόθηκε με σεβασμό με ακρίβεια με ιστορική αντικειμενικότητα χωρίς υπερβολές και εξιδανικεύσεις.
Οι ρόλοι άψογα αποδόθηκαν από όλους – εμένα μου έκαναν εντύπωση και τα μικρότερα παιδιά -.
Αυτό δείχνει πολλή έως εξαντλητική δουλειά από όλους κυρίως στην διδασκαλία των ρόλων .
Συγχαρητήρια στους εμφανείς και αφανείς ήρωες της παράστασης. Πάντα τέτοια!
Το έργο σας αγγίζει τα ευρύτερα στρώματα του λαού και όχι μόνον των θρησκευομένων.
Ο Θεός να σας έχει καλά να δυναμώνει και να αυξάνει το έργο σας.

Ιωάννα Μαρκοπούλου-Φιλοπούλου:
Ήσασταν υπέροχοι, σεναριο, ερμηνείες, πολυφωνικη ψαλμωδία στα ρωσικα, σκηνοθεσία, σκηνικά, κοστούμια, βίντεο, μουσική επένδυση!
Ο Άγιος να σας σκεπάζει και ευχαριστούμε για τον κόπο σας

Ελένη Σειτανίδου:
Συγχαρητήρια! Εξαιρετική η προσπάθεια όλων των συντελεστών, η ερμηνεία των ηθοποιών είναι ισάξια επαγγελματιών ηθοποιών! Προσεγμένη δουλειά από σκηνικά, κοστούμια, μουσική επένδυση κ.αλ. Μπράβο σας, η ανταμοιβή των κόπων σας είναι η αγάπη του κόσμου!

Βιολέττα Ρέλλου:
Μεγάλη προσφορά και ψυχοπνευματικη ωφέλεια η ανάδειξη αυτής της πολυεδρης αγιασμένης προσωπικότητας! Συγχαρητήρια για το μεγάλο εγχείρημα! Ο άγιος βοήθεια σας και οδοδείκτης για όλους μας!

Αναστασία Κλώπα: Συγχαρητήρια σε όλους που συμμετέχουν σε αυτό το συγκλονιστικό θεατρικό!
Βοήθεια σε όλους ο Άγιος Λουκάς!
Όλα προς Δόξαν Θεού!
Να είστε όλοι καλά!

You may also like...