Θεατρική παράσταση

Σας προσκαλούμε στη νέα θεατρική παράσταση που ανεβάζει η θεατρική ομάδα του Κέντρου Νεότητας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Συνοικισμού Κορίνθου, με τίτλο “Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο Τελευταίος Αυτοκράτορας”. Θα πραγματοποιηθούν έξι παραστάσεις στις 19-20-21 και στις 27-28-29 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου Νεότητας. Η παράσταση διαρκεί περίπου 2,5 ώρες.

Ως εκ τούτου και λόγω του ιστορικού θέματος που πραγματεύεται, θεωρούμε ότι δεν ενδείκνυται για πολύ μικρά παιδιά (κάτω των 6 ετών). Παρακαλούμε λοιπόν να αποφύγετε να φέρετε παιδιά αυτών των ηλικιών καθώς θα κουραστούν και θα ενοχλούν τόσο τους υπόλοιπους θεατές, όσο και τους ηθοποιούς που χρειάζονται ησυχία για να αποδώσουν το καλύτερο.

Επιπλέον θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους προτίθενται να παρακολουθήσουν την παράσταση ότι η αίθουσα θα ανοίξει στις 7.30 μ.μ. και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με νούμερα που θα δοθούν στην είσοδο. Αυτό γίνεται προκειμένου να αποφευχθεί το ασφυκτικό γέμισμα της αίθουσας που ενέχει κίνδυνο για την ασφάλεια όλων μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

You may also like...